logo
20-03-2018

FORÅR 2018

Foråret bringer nye spændende opgaver - vi har lige vundet konkurrencen om klubhuset i Lerby. Derudover er den ny hjemmeside endelig snart klar til at gå i luften!

09-11-2017

BØLGEN

BBP vandt i juni konkurrencen om en udvidelse og ombygning af daginstitutionen "Bølgen" i Solrød Strand. Efter en koncentreret indsats er projektet nu sendt i udbud, og vi glæder os til at komme igang med realisere projektet.
Ingeniør: Okholm Rådgivende Ingeniører.
Bygherre: Solrød Kommune

04-10-2017

DGNB fagdommer

Byggerier der udmærker sig arkitektonisk, kan nu tildeles en DGNB Diamant udmærkelse. Eva Jarl Hansen er med som fagdommer i DGNB certifiering af Kronløbsøen, udbygning af Duevejens Skole og en rækkehusbebyggelse ved Skæring Bæk. 

http://www.dk-gbc.dk/dgnb/certificering/dgnb-diamant/

29-09-2017

GUNNAR GÅR PÅ PENSION
Mangeårige partner i BBP, Gunnar Skovby Hansen går på velfortjent pension med udgangen af september. 
Vi fejrer Gunnar med en forsinket sommerfest, og ønsker ham ALT godt fremover, hvor der nu bliver mere tid til landstedet i Nysted og til at forkæle Anne og drengene. 

29-09-2017

REJSEGILDE I GREVE

21. september var der rejsegilde på de nye ungdomsboliger i Greve, med deltagelse og tale af Greve Kommunes Borgmester, Pernille Beckmann. Boliger forventes færdige til foråret.

Se mere om projektet:  /projekt/boliger

07-08-2017

SOMMERENS PRÆKVALIFIKATIONER

BBP er blevet prækvalificeret til den spændende projektkonkurrence om det nye Kampsportens Hus  i team med Norconsult A/S og Bisgaard Landskab.
Vi glæder os til at arbejde med konkurrenceforslaget!

Ydermere er vi i team med Dominia A/S blevet prækvalificeret til at give tilbud på opgaven om en ny klub i 4 etager på hjørnet af J.M. Thieles Vej/Fuglevangsvej på Frederiksberg. Klubben skal udføres i totalrådgivning og DGNB certificeret. 
Det nye klubhus er en spændende arkitektonisk udfordring vi håber på at få lov til at arbejde med!

21-06-2017

REJSEGILDER

BBP har gang i mange byggepladser.
20. juni var der rejsegilde på det nye idræts- og kulturhus "Borren" i Højby, med taler af bl.a. Odsherreds Kommunes borgmester Thomas Adelskov.
Det var en festlig solskindag med stort fremmøde af kommunes borgere i alle aldre!

/projekt/sport 

Tidligere på måneden var der også rejsegilder på den nye børnehave i Benløse, Ringsted Kommune og det nye fælleshus Charlottegården i Hedehusene, Domea.

/projekt/institution

Vi glæder os til at se byggerierne færdige!

30-05-2017

NY HELHEDSPLAN FOR RINGSTED SPORTSCENTER
BBP er for Ringsted Kommune igang med at udvikle en ny helhedsplan for den fremtidige udvikling af Ringsted Sportscenter.
Planen indeholder udbygningsmuligheder for Ringsted Sportscenter med nye faciliteter - Kampsportsfacliliteteter, café, personale, reception, og mange ny spændende funktioner der bindes sammen i et nyt helhedsgreb.

19-05-2017

REJSEGILDE PÅ MERCANTEC I VIBORG

Den 10. maj var der rejsegilde på udvidelsen af Mercantec i Viborg. Vi glæder os til at se det færdigt!

/projekt/uddannelse

16-03-2017

Telefonfabrikken

BBP har vundet opgaven om et nyt Spillested i den gamle Telefonfabrik i Gladsaxe. Tegnestuen er totalrådgiver, med Lyngkilde Rådgivende Ingeniører og GAde & Mortensen Akustik som underrådgivere. Bygherre er Gladsaxe Kommune. 

12-10-2016

NY ISLANDS BRYGGE SKOLE -UDSKOLING

BBP er i et team med Enemærke & Petersen, Nøhr & Sigsgaard samt GHB Landskab prækvalificeret til konkurrencen om en ny udskolings bygning på hjørnet af Artellerivej og Drechselsgade.

Ny Islands Brygge Skoles udskoling skal rumme elever fra 6. til 9. klasse samt personale og indeholde en fuld 7-sporet skole for udskolingen, indeholdende basis- og fagområder, køkken og spiseområde, administration og personalefaciliteter samt idrætshal. Byggeriet forventes at være på ca. 10.000 m². Hertil kommer udearealer på ca. 4.000 m² med areal til undervisning, rekreation og ankomst. Bygherre er Københavns Kommune.

23-06-2016

AMAGER FÆLLED SKOLE - PRÆKVALIFIKATION

BBP er sammen med Søren Jensen Rådgivende Ingeniører blevet prækvalificeret til totalrådgivningsopgaven om udbygning og helhedsrenovering af Amager Fælled Skole. Skolen er bevaringsværdig i klasse 2 og skal udvides med 1 nyt skolespor og 180 fritidshjemspladser. Opgaven udføres som to sager med en samlet økonomisk ramme på 219 mio. kr. 

22-06-2016

SKOLEN VED SUNDET - PRÆKVALIFIKATION

BBP er blevet prækvalificeret til opgaven om helhedsrenovering/ restaurering af Skolen ved Sundet med udearealer. Skolen er opført i 1938, tegnet af Kaj Gottlob og fredet. Udover restaureringen skal skolen udbygges med et nyt fritidshjem.
Bygningskomplekset består af flere bygninger på ialt godt 9000 m², og projektet har en samlet økonomisk ramme på 226 mio.kr.

Teamet består af BBP som totalrådgiver, med Bente Lange Arkitekter og Søren Jensen Rådgivende Ingeniører som underrådgivere. Bygherre: Københavns Kommune.

27-05-2016

REJSEGILDE

På en dejlig solskinsdag blev der onsdag den 25. maj fejret rejsegilde for den nye idrætshal ved Voldparken Skolei Brønshøj. Hallen forventes færdig ved årsskiftet.
Det blev en festlig dag med taler af bl.a. Københavns Kulturborgmester Carl Christian Ebbesen. 

20-05-2016

FREMTIDENS FRITIDSHJEM 

BBP har vundet opgaven om et nyt fritidshjem ved Lergravparkens Skole sammen med Tyréns. Opgaven omfatter totalrådgivning af et nyt fritidshjem samt ombygning af eksisterende bevaringsværdig bygning.

Bygherre er Københavns Kommune.

26-04-2016

BBP prækvalificeret i Næstved

Tegnestuen er blevet prækvalificeret til konkurrencen om første etape af Campus Næstved, VUC Storstrøm. 
Konkurrencen omfatter 5.000m² nyt uddannelsesinstitution, beliggende op ad Munkebakken i det indre af Næstveds gamle bymidte.
Teamet består af Hoffmann, BBP ARKITEKTER, Birgitte Fink Landskab og Lyngkilde Rådgivende Ingeniører.

08-03-2016

NYE TIDER - NYE HALLER

BBP er prækvalificeret til projektkonkurrencen om Kultur- og Bevægelespark Høng, Kalundborg.
Teamet består af BBP ARKITEKTER, johansen skovsted arkitekter, 1:1 Landskab og Norconsult Rådgivende Ingeniører. 
Konkurrencen er udskrevet af Lokale - og Anlægsfonden i samarbejde med Kalundborg Kommune.

22-12-2015

Boliger i Greve

BBP VINDER BOLIGKONKURRENCE

BBP går på juleferie med den gode nyhed, at vi sammen med Rambøll har vundet den indbudte konkurrence om et botilbud med 24 boliger og tilhørende fællesarealer i Greve. Projektet forventes realiseret i 2017. Bygherre er Greve Kommune.

BBP ØNSKER ALLE VORE SAMARBEJDSPARTNERE OG VENNER AF TEGNESTUEN EN RIGTIG GLÆDELIG JUL OG ET GODT NYTÅR

03-12-2015

BBP VINDER NY BØRNEHAVE
BBP har vundet opgaven om en ny integreret børneinstitution i Benløse.
Projektet opstarter straks, og bygningen forventes færdiggjort august 2017.
Institutionen andrager 850m² samt udearealer.
Bygherre er Ringsted Kommune.
 

19-11-2015

BBP TILDELT COPPER IN ARCHITECTURE AWARD 2015

The European Copper Institute har idag udsendt denne pressemeddelelse:
For 17. gang er den europæiske Copper in Architecture Award blevet uddelt og denne gang løb danske BBP Arkitekter med den store pris for smykkedomicilet Trollbeads House på Toldbodgade i København. 
Vinderen blev fundet mellem 50 projekter fra 17 lande med begrundelsen: BBP Arkitekter har på forunderlig vis ombygget en anonym 1960 kontorbygning til et topsikret smykkedomicil. Huset er organiseret som de venetianske handelshuse, med vare der bliver lastet i nederste etage, lager og kontor oven over, og øverst en lejlighed med tagterrasse til ejeren selv. 
Huset facade og tag består af glas, der er blevet iklædt et mønstret messing gardin, der sektionsvis kan foldes op.
Dommerne udtalte: "Den omskiftelige facade er et unikt og kraftfuldt svar på husets funktion og dets urbane kontekst - overraskende men dog oplagt. Det centrale koncept er udført klart og kompromisløst med et imponerende højt detaljeringsniveau.

Se interview og video: https://youtu.be/0coEh3BLcj4

23-10-2015

NYBORG SLOT

BBP ARKITEKTER i samarbejde med Tony Fretton Architects, Schønherr landskab A/S, Buro Happold Rådgivende ingeniører, Via Trafik, Thomas Kampmann og Center for Bygningsbevaring er gået videre i fase 2 konkurrencen om Nyborg slot.

23-10-2015

JOB

Vi søger en sagsarkitekt med 5-10 års erfaring.
Kendskab til Revit en fordel.

Ansøgning sendes til Eva Jarl Hansen, ejh@bbp.dk

22-10-2015

ROSENDE OMTALE

BBP ARKITEKTER fik rosende omtale af Frederiksberg Kommune for ombygningen af Frb. Bredegade 11 til ny børnehave på præmieringsdagen den 8. oktober.

I begrundelsen stod bla.: " ...arkitekterne har taget afsæt i bygningens historie og storhedstid som statsministerbolig for Peter Bang i 1850'erne. En fortælling om at komme "til te hos statsministeren" har således været ledemotivet til at genskabe en eventyrlig guldalderstemning til stor daglig glæde og inspiration for både børn og voksne."

08-10-2015

HUMLEBÆK IDRÆTSCENTER INDVIET

I flot solskinsvejr blev den nye udvidelse af Humlebæk Idrætscenter indviet af borgmester Thomas Lykke Pedersen sammen med mange glade borgere.

Bygningskomplekset er ialt 4.000m² og rummer en lang række faciliteter, både ude og inde.

29-05-2015

NYBORG SLOT

BBP er blevet prækvalificeret til arkitektkonkurrencen om Nyborg Slot.

Teamet består af BBP som totalrådgiver med Tony Fretton Architects, Schønherr Landskab, Buro Happold Rådgivende Ingeniører og Via Trafik som underrådgivere.

09-04-2015

BORREN

BBP har vundet opgaven om et nyt sport- og kulturhus i Højby, Odsherred.
Bygningen skal blive det nye samlingssted for byen, og indeholde sportsbaner, café, bibliotek, skydning, orangeri, billiard mv. Ialt 3.500m².

Bygherre er Odsherred Kommune.
BBP er totalrådgiver med Orbicon Rådgivende Ingeniører som underrådgivere. 

23-02-2015

FREDERIKSBERG BREDEGADE FÅR FEM HJERTER

Frederiksberg Bredegade blev 21. februar anmeldt af Politiken sammen med flere daginstitutioner og blev tildelt hele fem hjerter. 

Frederiksberg Bredegade er en ny daginstitution indrettet i en villa fra 1850'erne.

BBP har arbejdet med at stemningssætte og indrette den nye institution så den oprindelige bygnings kvaliteter blev understøttet, samtidig med at der blev indarbejdet tidssvarende installationer i bygningen.

Se artiklen på:  http://politiken.dk/kultur/arkitektur/ECE2556769/boernearkitektur-noej-det-for-boern---eller-er-det-mest-for-voksne/ 

03-11-2014

LIVREDDERTÅRNET UDSTILLET PÅ WORLD TRAVEL MARKET


På en af verdens største turistmesser, World Travel Market i London er TrygFondens Livreddertårn centralt placeret på den danske messestand. 

Tårnet er i fornemt selskab på Danmarksstanden med danske top design produkter og helt nye upcycling produkter, hvor gamle produkter/materialer bruges i en helt ny sammenhæng og får helt nyt liv og status.

29-09-2014

INDVIELSE AF ORDRUP GYMNASIUM

De nye tilbygninger til Ordrup Gymnaium blev indviet 29. september af undervisningsminister Christine Antorini og bestyrelsesformand Johan Schrøder.
Dagen blev markeret med taler af ministeren, bestyrelsesformanden samt rektor Henning Thomsen, Eva Jarl Hansen, BBP og elevrådsformanden.

De nye tilbygninger består af en ny elevkantine og et sciencehus.

Tilbygningerne er udført i totalentreprise efter projektforslag udarbejdet af BBP, der har fulgt byggeriet hele vejen som bygherrerådgiver.
BBP har tillige som totalrådgiver varetaget en større ombygning og renovering af den eksisterende hovedbygning med bl.a. en ny glaskarnap.  

04-09-2014

INDVIELSE I RUNAVIK

Den nye hal i Runavik blev indviet lørdag 23. august af Runaviks borgmester Magnus Rasmussen.
Det var en utrolig festlig dag med taler og opvisning af både gymnastik og dans.

Hallen er opført specielt til gymnastik, men er opført i forlængelse af den eksisterende håndboldhal. Håndboldhallen er i forbindelse med nybyggeriet blevet opgraderet således, at der er skabt et sammenhængende idrætscentrum og mødested i Runavik.

21-08-2014

INDVIELSE AF NY HAL VED SOPHIENBORG SKOLE

Den nye hal ved Sophienborg Skole blev indviet 20. august af Hillerøds Borgmester, Dorte Meldgaard. Det var en festlig dag med optræden af skolens elever, og tale af skolens rektor.

05-08-2014

SOMMERENS PRÆKVALIFIKATIONER

BBP er prækvalifceret til opgaven om en ny udbygning af børnehaven Carlsvognen på Frederiksberg, i team med HaCaFrø og Bisgaard Landskab.

Endvidere er vi igang med konkurrencen om ny svømmehal ved Roskilde Badet, i team med ISC Rådgivende Ingeniører og Jysk Svømmebads-Teknik.

BBP er totalrådgiver på begge opgaver.

05-08-2014

UDBYGNING AF SOSU C BRØNDBY

BBP har vundet opgaven om udbygning af SOSU C Brøndby. Skolen skal udbygges med 1.500m² nye undervisningslokaler, og forskellige funktionssammenhænge forbedres. 
Skolen blev oprindeligt opført 1969, tegnet af Eske Kristensen.
BBP er allerede i fuld gang med denne spændende opgave.
BBP er totalrådgiver med Søren Jensen Rådgivende ingeniører som underrådgiver. 

27-03-2014

CHRISTIANSHAVNS SKOLE og GRØNDALSVÆNGETS SKOLE

BBP er som totalrådgiver i team med Friis & Moltke, Bisgaard Landskab, HaCafrø og ISC ingeniører blevet prækvalificeret til opgaven om udbygning og renovering af hhv. Christianshavns Skole og Grøndalsvængets Skole.

03-02-2014

BBP VINDER ÅRETS STORE ARNE

BBP er glade og stolte over at modtage prisen blandt et meget stærkt felt af nominerede.

Årets Arne er en pris der uddeles årligt af Akademisk Arkitektforening, og er opkaldt efter Arne Jacobsen. Arkitektforeningen skriver på deres hjemmeside: "Bag den årligt tilbagevendede arkitekturpris, hvis formål er at hædre arkitekter og andre personligheder som understøtter arkitektonisk nytænkning i København og driver byen fremad til nye succeser, står Akademisk Arkitektforenings lokalledelse i København.

Læs mere om prisen her: http://arkitektforeningen.dk/artikel/nyheder/aarets-arne-til-ombygning-og-graenseloese-frivillige

22-01-2014

BBP NOMINERET TIL ÅRETS STORE ARNE 2014

BBP er stolte over at være nomineret til Arkitektforeningens pris, Store Arne for projektet Toldbodgade 13.
De øvrige nominerede er:
Entasis, Pelica lagerhotel
BIG, Gl. Hellerup gymnasium Multihal
JDS Architects, Kalvebod Bølge
3XN, Den Blå Planet25-11-2013

MERE HÆDER TIL TOLDBODGADE

BBP har modtaget Københavns Kommunespris for Toldbodgade 13. Prisen er på 10.000 kr og blev overrakt på Københavns Rådhus.
Dommerkomiteen skrev: "Der er tale om et kompromiløst projekt, som har krævet mod hos bygherren og stort talent hos arkitekten at gennemføre - et vellykket hus hele vejen igennem."

Samme dag modtog byggeriet 5 hjerter i Politikens anmeldelse.

18-11-2013

TYNDPLADEPRISEN 2013
BBP Arkitekter fik overrrakt Tyndpladegruppens Arkitekturpris 2012/13 for Trollbeads Domicil, Toldbodgade 13. Prisen er på 100.000 kr. Andenpladsen gik til Den Blå Planet.
Overrækkelsen fandt sted 14. november i Allerød til Dansk Ståldag 2013.
Se projektet her: projekt/erhverv/toldbodgade

04-11-2013

BBP VINDER HUMLEBÆK IDRÆTSCENTER

BBP har vundet den indbudte konkurrence om det nye Humlebæk Idrætscenter.

Teamet består tillige af Niras Rådgivende Ingeniører og Jönsson.
Byggeriet forventes færdigt medio 2015. Bygherre er Fredensborg Kommune.
Idrætscenteret er en stor udbygning af den eksisterende Langebjerghal, og forslaget binder den sammen med udbygningen i et samlet bygningsanlæg. Udbygningen bliver 3.800 m² stor og rummer faciliteter til gymnastik, tennis, fitness og håndbold.
Fagdommerne skrev bl.a." Et saddelmotiv og facadens lyse farve gentages fra den eksisterende hal og Langebjergskolen, således at nyt og gammelt bindes sammen til en poetisk helhed. Tagene giver et flot rytmisk forløb og et poetisk gavlmotiv. Den simple geometri virker ærlig og tilpasser sig omgivelsernes på en naturlig måde"

 

04-11-2013

Ny hal ved EnergiCenter Voldparken

BBP har vundet opgaven om en ny hal ved EnergiCenter Voldparken. 
Hallen skal placeres ved Kay Fiskers mesterværk Voldparken Skole, beliggende ud til Utterslev Mose.
BBP ARKITEKTER varetager totalrådgivningen sammen med MOE Rådgivende Ingeniører og 1:1 Landskab.
Bygherre er Københavns Kommune.

25-10-2013

IAKS AWARD 2013

BBP har modtaget IAKS AWARD Special Prize 2013 for StreetMekka, Remiserne på Egnhavevej.
Ebbe Wæhrens, sagsansvarlig partner og medarbejder Lars Rex modtog prisen ved en festlig overrækkelse i Köln, på den 23. årlige IAKS Congress. 
IAKS priserne uddeles af den International Olympiske Komité (IOC). StreetMekka er blevet belønnet med en særpris, der gives til bemærkelsesværdigt design og projekter med særlig eksempelværdi.

Læs mere om projektet her /projekt/kultur/remiserne-enghavevej

 

25-10-2013

INDVIELSE

15. September blev Fredensborg Skole nye udeområder indviet ved en festlig, omend regnfuld lejlighed med deltagelse af Fredensborg Kommune, Lokale og Anlægsfonden samt de fremtidige brugere og beboere i området.
BBP har tegnet projektet, der består af fire nedslagspunkter langs den eksisterende 1000 meter sti rundt om skolens udearealer. Projektet understøtter skolens målsætning om et aktivt udeliv i de naturskønne omgivelser. Nedslagspunkterne består af en lydlegeplads, en klatreverden, et udekøkken samt en bro over søen.

24-09-2013

BBP har vundet ombygningen af Kollegiet Gl. Køge Landevej 137.

Kollegiet rummer 100 boliger til hjemløse, der skal ombygges og renoveres til større og tidssvarende boliger. Kollegiet drives af Missionen for Hjemløse.
Kollegiet blev opført i 1959 som lærlingekollegie, tegnet af arkitekt Peter Koch, og blev i 1973 til botilbud for hjemløse. Renovering af modernismens bygninger er en spændende udfordring. Bygningerne er opført med gedigne materialer og fine detaljer, og den originale farvesætning er stadig at finde.
Københavns Kommune er bygherre.

 

29-08-2013

NYE SKI AFTALER

BBP har fået tildelt SKI rammeaftaler for områderne skole og idræt i alle tre regioner.

31-07-2013

PRÆKVALIFIKATION - LYNGBY IDRÆTSBY

BBP er sammen med Jönsson, Moe og GHB Landskabsarkitekter prækvalificeret til konkurrencen og ny Idrætsby i Lyngby. Bygherre er Lyngby-Taarbæk Kommune.

23-05-2013

PRÆKVALIFIKATION - NYT IDRÆTSCENTER I HUMLEBÆK

BBP er sammen med Jönsson og Niras blevet prækvalificeret til totalentreprisekonkurrencen om et nyt idrætscenter i Humlebæk. Bygherre er Fredensborg Kommune.

07-05-2013

Egmontgården

BBP vinder Egmontgården

BBP har vundet opgaven om helhedsrenovering af Egmontgården.
Bygningerne blev opført som Mødrehjælpen i 1957 tegnet af Kay Fisker.

Tegnestuen er begejstret for at få lov at arbejde med endnu en af Kay Fiskers ikoniske bygninger, idet BBP for nyligt har afsluttet ombygningen af Voldparken Skole, ligeledes tegnet af Kay Fisker i samme periode.

BBP varetager opgaven sammen med Balslev Rådgivende Ingeniører.
Bygherre: Københavns Ejendomme

16-04-2013

BBP NOMINERET TIL TYNDPLADEPRISEN 2013

BBP er nomineret til årets tyndpladepris for Toldbodgade 13.
Prisen uddeles for fremragende arkitektonisk anvendelse af tyndplader.
De øvrige nominerede er: Bibliotek, Cobe og Transform; Den blå planet, 3XN; Nordea, Rørbæk og Møller; Teutonersalen, Friis & Moltke.

14-06-2013

BBP vinder Tyndpladeprisen

BBP har vundet Tyndpladeprisen 12-13 for byggeriet Toldbodgade 13.

 

10-04-2013

PRÆKVALIFIKATION - NYT FORENINGS- OG AKTIVITETSHUS I ALLERØD

BBP er blevet prækvalificeret som totalrådgiver til opgaven om et nyt forenings- og aktivitetshus i Allerød sammen med ingeniørfirmaet Lemming & Eriksson og MASU Planning.

04-04-2013

PRÆKVALIFIKATION - 100-150 NYE BOLIGER I KØBENHAVN
BBP ARKITEKTER er blevet prækvalificeret til konkurrencen om opførelse af 100-150 nye boliger for Boligforeningen 3B. BBP danner som totalrådgiver team med NORD Architects, ISC og MASU Planning.

PRÆKVALIFIKATION  - PROFESSIONSHØJSKOLEN METROPOL
BBP er prækvalificeret som totalrådgiver for om- og tilbygning af Professionshøjskolen Metropol på Sigurdsgade sammen med Pia Wiberg og Aksel V. jensen.
Sagen omfatter 9.500 m² fordelt på 2 etaper.

20-03-2013

Ny hal ved Sophienborg Skole

BBP har vundet den indbudte konkurrence om en ny multihal ved Sophienborg Skole i Hillerød.
Teamet består med Aksel V. Jensen Rådg. Ing. og Dansk Halbyggeri A/S.

Hallen er på 1.800m² og forventes færdiggjort sommeren 2014.
Bygningen opføres af hvidmalet stålkonstruktion med facade af grå plader og egetræslister.
Interiøret står hvidt med egetræsgulv. Hallen kan opdeles og rumme flere aktiviteter samtidig til såvel kultur- som idræt- og skolearrangementer.

22-01-2013

BBP ARKITEKTER  er blevet tildelt 2 rammeaftaler hos SKI - Statens og Kommunernes Indkøbs Service.
De to rammeaftaler er hhv. Institutioner og beboelse for hele landet og administration og kultur på Sjælland.